1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479893 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1968408

Sv: Silly season - 2019
RagnarLodbrok: Absolut har vi en bra grund, men det är många som har kontrakt i dagens MoDo som ska vara spetsspelare men som inte varit i närheten av det. Det jag menar är att dom skulle man behöva gjort sig av med för att kunna fylla på med nya spetsspelare. Vi har en bra grund absolut tyvärr tycker jag inte vi har utrymmet för att värva och förstärka tillräckligt iom att vi redan sitter på många kontrakt.

Sedan om vi nu ska värva spets så känns ju en värvning av Dackell som målvakt väldigt märklig. Visst vi lär försöka få tag i en första keeper men tittar man på lag som AIK , Leksand, Oskarshamn mfl så har de flesta lagen 2 riktigt bra målvakter och där känner jag inte att jag har Dackell i alla fall.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Dundee:
Oskarshamn plockade sin målvakt från div 1 förra säsongen, samt från HV:s J20 lag.

Jag tycker man kan leta i Norge/Danmark/Div 1 samt bland spelare som inte platsar eller vill ha mer speltid i SHL. Inte fel med universitetsspelare från USA eller Echl om man nu har koll på dessa ligor.

Det räcker då inte att EP-scouts utan kräver en organisation som har koll, tror inte Modo har råd att kolla upp exv Danmark. Men varför inte Norge + div 1 samt att man givetvis har koll på övriga allsvenska lag.

Oskarshamn tog in 4 div 1 under förra/inför denna/under denna säsong samt 2 st från HV:s J20. Varför lyckades de med de 4? En slump?
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Jag tror Anton Karlström kan få ett genombrott i vinter, skulle inte förvåna mig om han står på 20 mål eftersäsongen.
Låst ämne