1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481543 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1968419

Sv: Silly season - 2019
Dundee:
Oskarshamn plockade sin målvakt från div 1 förra säsongen, samt från HV:s J20 lag.

Jag tycker man kan leta i Norge/Danmark/Div 1 samt bland spelare som inte platsar eller vill ha mer speltid i SHL. Inte fel med universitetsspelare från USA eller Echl om man nu har koll på dessa ligor.

Det räcker då inte att EP-scouts utan kräver en organisation som har koll, tror inte Modo har råd att kolla upp exv Danmark. Men varför inte Norge + div 1 samt att man givetvis har koll på övriga allsvenska lag.

Oskarshamn tog in 4 div 1 under förra/inför denna/under denna säsong samt 2 st från HV:s J20. Varför lyckades de med de 4? En slump?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Jag vill absolut inte ha hit några importer på chans. Ska man nu som Widebro säger vinna allsvenskan så krävs det spelare som man vet vad dom går för. Här är det inge chansningar som gäller enligt mig. Man måste verkligen veta vad man värvar för något om man har en sådan hög målsättning.

Oskarshamn har/hade kanske en av landets mest skickliga sportchefer som med otroligt små medel alltid lyckas hitta dom där guldkornen. Jag tror inte tyvärr vi har någon sådan som sitter och värvar spelare nu när vi inte ens har en sportchef klar.

Sedan kan man ju undra samtidigt hur Widebro ens kan gå ut och nästintill som många påstår här man ska vinna allsvenskan när man inte ens värvat något eller på långa vägar har en klar trupp att ta ställning till? Men som sagt det är verkligen upp till bevis för herr Widebro i mitt tycke ett väldigt korkat uttalande innan man har en färdig trupp.
Låst ämne