1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480038 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1970154

Sv: Silly season - 2019
Dundee: Jag tycker att Hedberg växte under forsättningsserien. Jag hade helt klart mycket högre förväntningar på honom inför säsongen, men det kändes inte riktigt som att han hittade rätt. Det blev ofta alldeles för konstruktivt och han spelade fast sig själv. De gånger han åkte med pucken så hamnade han oftast i sarghörnet utan möjlighet att spela en lagkamrat.

Men... På slutet kändes det som att han äntligen tog ett steg framåt och gjorde mycket bättre avvägningar. Det här känns jättebra faktiskt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
J F K:
En backsida med Norlinder/Hedberg/Walfridsson/Aronsson/Hedman som bas har alla möjligheter att bli en bra allsvensk uppsättning.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
J F K: Den där typen av back har en tendens att explodera. Erik Karlsson, John Klingberg, David Rundblad med flera var ju fullkomligt horribla i defensiven innan de mognade. Hedberg har verktygen men saknar fortfarande erfarenhet för att kunna avgöra när det är läge att använda dem. Lite extra muskler och lite mognad så kommer han bli en av MoDos viktigaste spelare i vinter. Tror faktiskt mer på honom än på Norlinder, som (precis som du har tagit upp) nog kan få det tuffare nu i och med alla förväntingar och det faktum att han kommer behöva hålla en hög nivå över en hel säsong.
Låst ämne