1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301949 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1970227

Sv: Apropå ingenting...
Charles: apropå diskussionen om truppen, målet för föreningen , Videbros uttalande om att vinna serien mm mm, man blir lite orolig, AIK sprack bl.a , att det innebär ytterligare tändvätska för våra konkurrenter att slå oss, visst ett mål inför truppen, spelare, ledare m.fl är kanon och visar att föreningen vill framåt och tillbaka till Shl men samtidigt bör vi vara ödmjuka inför uppgiften, allsvenskan är en serie som bryter många mönster....vem hade gissat på IkO innan säsongen, att Ais skulle åka ut, hoppas vi får ihop laget och att alla verkligen jobbar hundra nästa säsong
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Det är inget som säger att vi måste gå upp precis nästa år. Låt säga att man säljer 500 st fler säsongskort, så ger det 3 mille extra i kassan. Samma om vi går långt i kvalet, många matcher genererar mer pengar.
Allt handlar om att skaffa sig förutsättningar för att bli ett topplag år efter år.
Om man lyckas med det, och spelar kval var-och vartannat år kommer vi snart gå upp. Det är jag övertygad om.

Tycker Widebro gör helt rätt som höjer förväntningarna och eldar på fansen. För honom är ekonomin och intäkter prio 1.
+6
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Jag vet inte jag. En sak är att bränna en massa miljoner på etablerade proffs, en annan är att satsa på sina juniorer och toppa med ett par hemvändare. Tror inte MoDo upplevs som speciellt arroganta eller kaxiga, utan tvärtom en klubb som har lärt sig en nyttig läxa.

Självklart är det coolare att spöa MoDo än Västervik, men generellt så tror jag att de flesta i hockeysverige någonstans anser att MoDo hör hemma i den högsta divisionen.
Kommentera