1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

301949 inlägg · 3804 ämnen

Inlägg #1970231

Sv: Apropå ingenting...
Heyerdal: Det är inget som säger att vi måste gå upp precis nästa år. Låt säga att man säljer 500 st fler säsongskort, så ger det 3 mille extra i kassan. Samma om vi går långt i kvalet, många matcher genererar mer pengar.
Allt handlar om att skaffa sig förutsättningar för att bli ett topplag år efter år.
Om man lyckas med det, och spelar kval var-och vartannat år kommer vi snart gå upp. Det är jag övertygad om.

Tycker Widebro gör helt rätt som höjer förväntningarna och eldar på fansen. För honom är ekonomin och intäkter prio 1.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: Näe, men nu när vi äntligen andas optimism igen o pratar om topp 1(som egentligen innebär att vi ska tillbaka till SHL, vision 2021 blabla) så är det nog nästa säsong som gäller, tror inte vi kan locka mer publik kommande år om vi inte levererar rejält nu. Att bygga enbart långsiktigt vore drömmen, men tror verkligheten är krassare. Frågan nu är hur vi säljer 500(widebros exempel) säsongskort fler än förra året? Kanske något mer än förlängning av supertalanger krävs? Utan att veta, nåt häftigt nyförvärv höjer oftast temperaturen.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Nucky: håller med om det du skriver men relaterar även till de som oroat sig för säsongen 20/21 om vi inte når målet nästa säsong och flera av våra yngre, om de lyckas ta ännu större kliv i utvecklingen, kommer då att bli högvilt hos Shl samtidigt går alla kontrakt ut för de mer etablerade, Helkvist kanske ger upp....nädå jag vill inte vara negativ men hur man än vrider o vänder blir kommande säsong oerhört viktig, tror iaf jag
+1
Kommentera