1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

317094 inlägg · 3857 ämnen

Inlägg #1971708

Sv: Silly season - 2019
MrLöven: Anton Öhman verkar ganska skadebenägen dock, inte många hela säsonger han har gjort. Frågan är hur han svarar på den typ av träning som bredrivs i Modo? Vi vill ju inte värva in nån glaslirare, då är det bättre han hamnar i löven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Kunglouie: Jag spelar veteranhockey och samåker till jobbet med hans farsa, så jag är lite partisk, men det vore en djävligt bra värvning. Skadorna han har haft är att han bröt foten för några år sedan och efter det har det varit ljumskarna i flera säsonger, men efter operationen i vintras så har det varit bra. Så med bra träning och mycke speltid så tror jag att han kan dominera i HA. Han är bra på skrillerna, bra passnings läggare, rörlig på blå och har bra timing i skotten. Bra pp back. Den nackdelen han har är att han är lätt i kroppen.
Det som talar mot Löven är att när han var 15 och sökte hockeygym i Skellefteå så fick han inte spela klart säsongen i löven.
Och när han blev utlånad till löven från SAIK så vände en stor del av löven klacken ryggen mot isen dom första fem minuterna.
Det som talar mot Modo är att om bröderna Enström skriver på så har vi en bra backtrupp så han kanske inte får den speltid som han vill ha.
+4
Kommentera