1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481751 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #1972981

Sv: Silly season - 2019
Rytter: äh... näe, men vänta bara. Jag tycker det är trist att han inte finns kvar hos oss, vi tycker olika där då, ok?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
puffe:

Nej jag tycker också det är trist att han inte spelat i modo då det är en spelare med potential och närområdet som varit i klubben länge.

Men ska vi bli bättre som lag så kan vi inte offra en plats högre upp på wahlgren och hoppas att han utvecklas. Han har fått chanser och förtroende men inte tagit dessa riktigt. Vi måste in med spets istället och tror vi hittar en spelare som bidrar mer än wahlgren.

Bra lösning för honom och oss att han provar nått nytt, hoppas för hans egen utveckling att han får en nytändning.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
puffe: håller med o stämmer det han säger så känns det märkligt av tränarna att redan nu säga till en spelare att han får räkna med begränsad speltid och att vill han ha bättre förutsättningar får han söka sig till en annan klubb, märkligt tycker jag
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Tycker det är intressant hur media och en del personer verkar försöka få det till att Timrå lyckats sno Wahlgren framför Modo.

Nog tycker jag det är tråkigt att han lämnar eftersom han helt klart har potentialen att bli riktigt bra men samtidigt hände absolut inget i hans utveckling och han behöver testa nåt nytt, så bara hoppas han kan tänka sig komma tillbaka i framtiden när och om han lyckas ta nästa steg.
Låst ämne