1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1972987

Sv: Silly season - 2019
Tycker det är intressant hur media och en del personer verkar försöka få det till att Timrå lyckats sno Wahlgren framför Modo.

Nog tycker jag det är tråkigt att han lämnar eftersom han helt klart har potentialen att bli riktigt bra men samtidigt hände absolut inget i hans utveckling och han behöver testa nåt nytt, så bara hoppas han kan tänka sig komma tillbaka i framtiden när och om han lyckas ta nästa steg.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Amitiel: Tim Wahlgren till Timrå alltså. Bra tycker jag och både för honom och MoDo då han precis som många säger har fått många chanser utan att egentligen lyckas. Visst han startade helt ok innan skadan den här säsongen men inget som imponerade jätte mycket. Jag har svårt att se Tim ta plats i någon av första eller andra femman och det är väl där killen egentligen ska spela annars kommer han bort för någon fysisk kämpe är han inte utan tvärtom han känns rätt klen i närkampsspelet. Nej det här är inte mer än en axelryckning för min del och tråkigt att han inte lyckades men ett stort lycka till i framtiden!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
Amitiel: Kan vi inte släppa Tobias Ericsson också?
Låst ämne