1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1979580

Sv: Silly season - 2019
Rytter: utan att kommentera dina jämförelser så tror jag inte Fagervall är allena rådande över vilken hockey som ska spelas! Kenttä kommer att ha en hel del att säga till om...han bygger ju laget utifrån hur han vill att de ska spela! Känns dock som både MoDo och Timrå är snäppet vassare....men det är ju bara första säsongen med Kenttä's trestegsraket så vi ser framtiden an med tillförsikt 💚💛...och som sagt, det ska spelas om det!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
MrLöven: Gäller att det är tydligt mellan Fagervall och Kenttä vem det är som bestämmer, om det ska funka. Fagervall ska ha erbjudit sig att hoppa av som tränare i våras, men Kenttä ville ha honom kvar. Så det känns som att Fagervall försöker se till klubbens bästa. Med det sagt så kommer dom säkert komma överens.

Hade varit roligt med en säsong där norrlandslagen ligger i topp.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2019
MrLöven:

Låter märkligt att det är sportchefen som styr hur man ska spela.

I normala klubbar har ju tränaren ansvaret för spelsystem och hur laget formeras, därför är det viktigt för sportchefen att rekrytera rätt tränare. Är sportchefen inte nöjd med hur laget spelar och tränarens spelsystem så får han kicka honom.

Låter inte som ett framgångsrecept att sportchefen bestämmer spelsystem och väljer spelare och sedan säger till tränaren "Här exekvera nu".

Har kenttä inte en tränare som klarar av att implementera spelet som han vill se får han jobbigt. Här tror jag att Fagervall är fel tränare han spelar inte en modern hockey som iko och under förra säsongen hade han svårt att vända den negativa trenden. Lite upp till bevis för honom annars blir han nog utbytt.
Låst ämne