1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

318323 inlägg · 3858 ämnen

Inlägg #1984277

Sv: Silly season - 2019
ivandrago: Håller nästan Karlström högre än Hägga och Sylwander som jag tycker är stora, men för tröga och inte särskilt tuffa/riviga trots att det ska vara deras prio 1. Vad tycker ni andra?
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Foppatofflan:
Hägga definitivt, tycker Karlström har hårdheten farten och han ser spelet bra. Tycker han är en lite sämre version av Oskar P men antar att han är året före avgjorde det hela. Om Karlström utvecklar sitt handledsskott tror jag han kan bli farlig, tycker han har en förmåga att hitta pucken framför mål. Karlström behöver dock lite tid och frågan är om han kan ta sig in bland de 12.

Sylwander är nog lagets starkaste spelare, och kan bidra lite framåt. Där tycker jag inte Karlström är förbi än, men om 1-2 säsonger definitivt.
Kommentera

Sv: Silly season - 2019
Foppatofflan: Nog har jag Sylwander högst av dem, men Karlström har givetvis högre potential. Säkerligen spelar det in att Björklund i 300-kiloskedjan såg till att den kedjan gjorde klart mer poäng än den fjärdekedja där Karlström huserade. Dvs, jämförelsen är inte helt rättvis då Karlström hade sämre omgivning.

Men. Defensivt var 300-kiloskedjan verkligen ingen av de bättre. Så fort de hamnade i egen zon var man livrädd...
Kommentera