1150x200-gf9VAUqk_0.jpg

MoDo Hockey

324270 inlägg · 3867 ämnen

Inlägg #1984359

Sv: Silly season - 2019
Foppatofflan:
Hägga definitivt, tycker Karlström har hårdheten farten och han ser spelet bra. Tycker han är en lite sämre version av Oskar P men antar att han är året före avgjorde det hela. Om Karlström utvecklar sitt handledsskott tror jag han kan bli farlig, tycker han har en förmåga att hitta pucken framför mål. Karlström behöver dock lite tid och frågan är om han kan ta sig in bland de 12.

Sylwander är nog lagets starkaste spelare, och kan bidra lite framåt. Där tycker jag inte Karlström är förbi än, men om 1-2 säsonger definitivt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2019
Tarasov: Adam Johansson på mittmedia har komponerat kedjor:
Johan Forsberg – Fredrik Olofsson – Mathias From
Joakim Hagelin – Jonathan Johnson – Patrik Karlkvist
Kim Rosdahl – Lukas Wernblom – Linus Pettersson
Daniel Sylwander – Kalle Jellvert – Henrik Björklund
Extra: Karlström och Häggström

Såhär är mitt förslag
Rosdahl - Olofsson - Hagelin
From - Johnson - Karlkvist
Forsberg - Wernblom - Linus
Sylwander - Jellvert - Björklund

Rosdahl med Olofsson känns ganska givet med tanke på hur de producerat hittills.
Hagelin är en riktigt bra spelare, men med From får Karlkvist och Johnson mer fart i sin kedja. Dessutom har From fått bra passningar från Johnson.

Forsberg är stenhårt jobbande och kan ta ett större defensivt ansvar om Wernblom går bort sig lite. Det känns som att han skulle kunna vara grym på att gräva fram puckarna åt ungdomarna och dessutom vispa in ett gäng från en position framför mål.
Björklund är värd en bättre spelfördelare än han hade ifjol. 300kiloskedjan var stundtals bra, men jag tror att den här versionen blir bättre med den smarte Jellvert.

Helt klart finns det mycket att jobba med. Karlström och Häggström kommer givetvis också få chanser då det är skador, dålig form och för att förbättra konkurrensen.

Åström bör man låna ut. Det syns att det finns väldigt mycket hockey i den killen, men låt honom spela väldigt mycket i ett division ett-lag istället för att värma bänken.
+1
Låst ämne