1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478138 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988130

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Gavelo: Ja, eller komplettera. De flesta lag har tre coacher i SHL. Omark gav ett väldigt bra intryck på tvn,men kanske är han inte mogen att få in ett försvarsspel redan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Kan komma ihåg fel. Men har för mig Omark inte ville vara tränare ett tag när han hoppade av J18.

Omark är väl dock känd som en riktig hockeynörd. Så tror han är perfekt i rollen han får nu som scout.
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Oj vad många som skriker efter förändringar redan. Modo har två oavgjorda matcher vid full tid och det är inga oförtjänta poäng. Detta är perfekt, vi skakar av oss favoritskapet, men gnetar ihop lite poäng här och där. Omgång 43 ska vi vara 4:a i tabellen, sen börjar det roliga och domarna blir felfria.
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Tycker inte vi spelar så dåligt försvarspel de var vara misstaget från Hedberg och när vi åkte upp med fyra man som de blev mål plus tre mot tre.

De dåliga enligt mig är att man inte lyckas ha ett enda bra anfall i HELA 3:e perioden. Vi har 40 skott på mål men gör bara 2 det är bedrövligt.

Sen måste Hellkvist coacha mycket mer man ska inte pressa med två man samtidigt när man leder med 2-0, då ska man spela på deras misstag inte bjuda in dem i matchen igen.

Vi skulle behöva ta in en karlin i båset istället för styf så vi får iordning på våran matchcoachning.
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K: Det kan såklart vara ett bra alternativ men också en kostnadsfråga.

Något måste göras hur som helst för det blir ingen topp 3 om detta fortsätter och det kommer definitivt inte finns någon chans på avancemang uppåt heller.
Kommentera