1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481280 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988135

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Gavelo: När det var sju minuter kvar så började dom (Modo) slå ifrån sig, Då är viljan att vinna mindre än rädslan att förlora. Och då förlorar man oftast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Från Hörnefors: Jag tyckte nästan det var bättre när vi började slå ifrån oss i alla fall. Fram till dess hade vi ju bjudit på massor av bra målchanser för att vi chansade/pinchade i tid och otid. Att slå ifrån sig när man spelar i så stressat och panikartat visar väl i alla fall på någon form av självinsikt.

Bäst hade givetvis varit att vi behållit vårt spel och gjort hyggliga värderingar som i andra perioden, men av två onda ting vet jag inte vad som var värst.

Att man pratar om förändring (eller snarare ett införande av ett stabilt försvarsspel) beror inte på att jag inte tror att vi kan komma topp två i slutet av serien i alla fall, men OM vi hamnar där så har vi inte ett försvarsspel som tar oss förbi ett SHL-lag. Oskarshamn var offsiva ifjol, men hade i alla fall någonting att falla tillbaka på defensivt när det behövdes. Vi har ingen plan B.
Kommentera