1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988710

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Domsjö:

Du kanske missförstår mig. Jag älskar verkligen att se en spelare som Hedberg, han besitter så mycket skills, han förstår nog inte hur lyckligt lottad han är jämfört med andra spelare.

Därför gör det extra ont att se en sådan spelare inte använda hjärnan, han har bevisligen mycket spelsinne i offensiven och han borde kunna använda detta bättre i defensiven för att bli en bättre back, och detta måste han förbättra om han vill nå SHL eller NHL, just nu känns Berglund långt före och snart går nog Norlinder om honom också.

Trots att han är ung så ska han inte slippa undan kritik, gör man dåliga insatser så spelar det ingen roll om man är 20 eller 30 alla är ju med av samma anledning dvs att skapa ett vinnande lag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Rytter:
I mitt tyckte så står Berglund ut lite mer på sista-passet och avslut, där är han spetsigare plus att han bra på att fylla på. Hedberg är mer en motor i spelet och där är han bättre än Berglund enligt mig, Norlinder kommer dock vara före båda i hierarkin, gissar att det blir på Tommys bekostnad.
Kommentera

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Rytter: Jag tycker att Hedberg och Öhman är lite som John Klingberg, Tim Heed, Rundblad osv. De har (olika) mängd skills, men i yngre år fick de kopiöst mycket kritik för att de var så dåliga defensivt. Förmodligen når väl varken Öhman eller Hedberg lika långt, men de har samma huvudlösa offensiva tankegångar på isen som de tre hade. Det handlar om att vid varje avvägning alltid välja den offensiva, att dribbla även i trängda lägen, att sakna tålamod att vänta in motståndare osv.

Det kommer förhoppningsvis förr eller senare, men det vore bra om det kom förr. (Man såg tendenser till att Hedberg började bättre sig i slutet av fjolåret).
Jag tror att det är rent medvetet att para ihop dem. Tanken är definitivt att de genom att spela med en lika offensiv till slut kommer att förstå att man kan inte spela så ensidigt offensivt ens i allsvenskan. Spelar man dem med exempelvis Hedman eller Toby så kommer dessa att täcka av rätt många av de värsta tokigheterna, så att Hedberg/Öhman inte lär sig något.
Kommentera