1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1988723

Sv: Björklöven-Modo 23sept
J F K:

Intressant tankegång varför de spelar tillsammans, lite learning by doing där, dock ett väldigt vågat spel eftersom de var en indirekt orsak till att vi tappade poäng senast och hur länge har man råd med detta?

Gillar verkligen bägge backarna och vi behöver dessa i laget, och dom får gärna tänka framåt och generera offensiv, dock är det som du säger farligt när dom gör detta i varje situation utan att tänka till vad det kan få för effekter. Det som stör mig mest är just att man gör detta vid en stabil 2-0 ledning, ok om man ligger under med 2 mål och man måste chansa framåt. Hedberg kan ju istället ta hem pucken och spela med puckkontroll inom laget och försöka få löven att öppna upp sig när dom måste framåt och då utnyttja de luckor som uppstår till att slå in spiken i kistan.

Intressant att se matchen ikväll och hur deras avvägningar ser ut, Mora blir nog en tuff match, känns som dom har ett tungt och rutinerat lag i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Björklöven-Modo 23sept
Rytter: En sak jag också reflekterat över är varför Berglund inte spelar pp? Han har ju varit klart bäst under försäsongen offensivt, trots att han inte är i pp egentligen. Bäst ifjol i PP var väl Tommy Enström, men han har inte heller fått chansen.

Lite märkligt att Hedberg/Öhman får så stort förtroende.
Kommentera