1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478702 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1990316

Sv: Modo-Khk 30-09-19
Rytter: Vi lär se en hel del förändringar i tabellen. Vissa lag (som vi, Mora och AIK) har varit sämre än väntat, medan andra lag som Hästen varit bättre. Över fem matcher är det dock väldigt svårt att se några tydliga tendenser. Man behöver inte hänvisa till den gången Leksand låg sist inför jul när de ändå gick upp för att inse att det kan vända ganska rejält i den här branschen.

Vi har ju exempelvis rätt många omgångar på oss att förbättra vårt spel i special teams. Spelare kan bli skadade, spelare kan komma ur form, något lag kan värva in spets osv.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo-Khk 30-09-19
J F K: Vad skönt för Timrå att slå ur underläge, för är inte MoDo tippade att vinna och sedan vinna hela serien.
Tänk vad tiden föändras.
Kommentera

Sv: Modo-Khk 30-09-19
J F K:

Självklart är det så, vi är inte ens 10% in på säsongen. Sedan skrev jag också att mina kommentarer var endast analys jag gjort baserat på de matcher jag sett med lagen efter 5 omgångar.

Men vidhåller att vi har ett tacksamt problem att rätta till med PP och BP, tar hellre detta än att 5 mot 5 skulle vara totalt haveri. Ifall vi lyckas med detta återstår att se, men vi har skillsen för PP i laget, och BP får tränarna jobba med då det främst är vår taktik där som havererar.
Kommentera

Sv: Modo-Khk 30-09-19
J F K: Är det verkligen en slump att både Karlskrona och Mora kommit hit och varit så dåliga? Tror faktiskt vi gjort dom ganska dåliga. När Modo sätter upp tempot och passningarna sitter så ser det riktigt bra ut. Tyckte vi började bra mot Södertälje också men tyvärr så hände nått efter deras 1-0. Kan vi hålla tempot och intensiteten uppe mot Timrå så tror jag vi vinner.
Kommentera