1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474698 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #1992177

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
jonsson: Men hallå, hela förra säsongen var precis likadan!!?!, för hög forecheck i offensiv zon så vi blir överspelade, överbelastningar i försvarszon så vi lämnar slottet rent, försök att alltid vara kreativ med pucken så vi tvingas till indianare och annat slarv som kostar mål i arslet, enda skillnaden mellan säsongerna är att denna säsong har vi ett betydligt dyrare lag och betydligt sämre special teams.

Björn började redan förra sommaren att införa sitt spelsystem, nu ca: 1,5 år senare så gör man samma misstag om och om igen trots att man fick behålla nästan hela fjolårstruppen och spetsat till med några fina namn.

Jag är fruktansvärt orolig, Björn visar på 0 känsla och har överhuvudtaget inga motdrag när motståndarna ligger på, man kör på i samma stil och förlusterna praktiskt taget ramlar in,
ÄNDÅ var alla Tränare i allsvensk överens om att Modo har det bästa laget på papperet säsongen 19/20!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Västerås - Modo 04-10-19
Gavelo: Hear, hear. Helt korrekt analys. Björn är väldigt dogmatisk kring saker. Han har en ide hur saker ska göras, då ska det göras så oavsett om det funkar eller inte.

Skulle föredara en tränare som vore lite mer pragmatisk, utan att för den skull spela Säcken-hockey, till nästa säsong.


En lämplig bakgrund vore någon som jobbat som assisterande tränare inom en organisation som spelar en modern hockey och som också utbildar unga spelare. Dvs någon med bakgrund inom Frölunda eller SAIK. Och som har jobbat relativt många år inom organisationen och har mycket kunskap att implementera i MoDO..

Ett namn som direkt poppar upp i huvudet är Stefan Klockare,
Kommentera