1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474696 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2005964

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
Rytter: Jag håller med i det mesta, men min poäng är att det var i dåtid. Att berätta om Wahlgren, Wernblom och flera andra fått chansen bevisar ju bara min tes. Vi har ändrat riktning från att vilja utveckla unga spelare, till att köpa in spelarna utifrån istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: Vilka andra än LP och Wallinder ska få chansen, och varför? Vilka femmor skall vi ändra på isf.? Motivera gärna och jämför med andra lag etc., annars blir det mest luddigt. Jag tror att innan säsongen är slut kommer flera juniorer ha luftats och LP kommer att ha spelat kontinuerligt om han visat sig hålla över tid. Själv tycker jag att Modo är bra på att ta upp juniorer, och som sagts tidigare så behöver de under ett sådant här år där man satsar vara väldigt färdiga för att platsa. Så var sak har sin tid, det finns tillväxtår och säsonger då det är svårare att knipa en plats. Men vi kanske ska fokusera på morgondagens match nu istället.
Kommentera

Sv: Modo - Kik 2019-11-15
J F K: MoDo har förhoppningsvis ambitioner att komma tillbaka, så det är alltid en balans mellan utveckling av spelare och/eller ställa upp ett så slagkraftigt lag som möjligt. Givetvis är vi oerhört beroende av att utveckla egna spelare(vilket vi är världsbäst på) men det måste alltid finnas en mix där vi plockar in guldkorn(Tambellini) som visar våra unga vägen. Sedan ser du(likssm många andra) Bäckman som en som inte ville släppa fram juniorerna. Jag måste börja rota i detta faktiskt, vi hade några fantastiska år(förutom när Brynäs stal guldet) men var Bäckman alltså nån som dödade vår juniorverksamhet.....Återkommer, den legenden måste få ett korrekt svar. Men minns dock Bäckis i intervjuer ibland. Är en junior tillräckligt bra, får han spela. Betänk att vi var ett topplag i Elitserien
Kommentera