1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481672 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2019077

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp: Alltså vad är det med er?
Så FORT Timrå slagit Modo så är ni här och slår er för bröstet, skriver saker som ni kallar ”tjivas” men som såhär flera dagar efter match mest blir jävligt irriterande!

Jag är ursprungligen från Härnösand och bosatt i Sundsvall så många i min bekantskapskrets håller på Modo, Timrå, Luleå, Brynäs ,Leksand, det tragiska är att det helt uteslutande bara är 45+ karlar som är som 14 åringar på sociala medier när det gått bra för Timrå, men helt osynliga annars, ännu lustigare blir det att det ALDRIG är några andra lags fans mer än något enstaka undantag som är lika barnsliga på sociala medier, vuxna människor som helt seriöst lever efter ”min pappa är starkare än din pappa” och grinar över att modos alla framgångar med SM guld och utvecklade spelare inte räknas längre för det är gamla meriter, i nästa mening så kluckar man om att Timrå är bättre för ni vann alla 4 möten mot oss senaste säsongen ni spelade i As, det är då man begriper att många verkar ha gått ”livets hårda skola”.

Det finns såklart bra och dåliga fans i alla föreningar, det tråkiga är att det är en överhängande majoritet i mina ögon barnsliga Timråiter som blir erat ansikte utåt och dom ”normala” håller sig undan så känslan blir ju att hela föreningen är efterbliven?!

Men Grattis nu för sista gången till utklassningen 3-7, det var ren och skär utklassning, ett lag på banan, borde nog blivit 8-10 mål till för er storebror, vi modolider är chanslösa mot stora starka Timrå även hemma i fjollröven center.
Nu ska jag gå och spela banjo framför mitt altare med Jonathan Dahlén prylar för ni begriper väl att vi egentligen är så fruktansvärt avundsjuka så att vi inte kan sova.

Önskar dig och alla andra Timråtattare, Modorövar, Gatustenar, ryggkliare mfl en väl utförd säsong och ett Gott Nytt År.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Gavelo: Det som man kan tycka är märkligt med Modosupportrar är att ni inte lärt er ngt av historien.
Ni tog ett SM guld och satte er som härskare över hela hockeyvärlden.
Det slog tillbaka rejält, och ni har varit timmar från konkurs, en hårsmån från Div1...Ändå, så fort det vänder liiite...så märker man att ni direkt är uppe på härskartronen igen.
Inte ledningen mfl som tur är, men supportrarna.
Tål inte kritik på ngt sätt, vi är bäst, våra spelare är bäst, bla bla bla.
Går det fel så är det domarens, skador eller ngt annat det beror på.
ALDRIG att motståndaren är bättre..aldrig.
Tänk på det, liiite ödmjukhet skadar inte.
Ni är lååååångt från Heart of Hockey fortfarande. Och ni kmr aldrig att bli heller.
Låst ämne