1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480300 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2019087

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
Gavelo: Det som man kan tycka är märkligt med Modosupportrar är att ni inte lärt er ngt av historien.
Ni tog ett SM guld och satte er som härskare över hela hockeyvärlden.
Det slog tillbaka rejält, och ni har varit timmar från konkurs, en hårsmån från Div1...Ändå, så fort det vänder liiite...så märker man att ni direkt är uppe på härskartronen igen.
Inte ledningen mfl som tur är, men supportrarna.
Tål inte kritik på ngt sätt, vi är bäst, våra spelare är bäst, bla bla bla.
Går det fel så är det domarens, skador eller ngt annat det beror på.
ALDRIG att motståndaren är bättre..aldrig.
Tänk på det, liiite ödmjukhet skadar inte.
Ni är lååååångt från Heart of Hockey fortfarande. Och ni kmr aldrig att bli heller.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Modo - Timrå 2019-12-29
kulltorp: Jag håller med, vi (många av oss) tror ofta att vi är bättre än vad vi är så fort det går bra, exakt samma som hos er, se redan nu!
Dock så gäller det inte alla så att generalisera som du gör känns fel.
Modo var aldrig nära konkurs, man gjorde dock en del fula affärer med kommunen men konkursen var aldrig ens nära, faktum är att man hade ganska gott om kapital när detta med museet skedde men att man ville ”bygga på ekonomin genom lite luriga affärer” precis det som Jörgen Wahlgren eran tidigare sportchef hos er gjorde i höstas.

Sen var det klubben som gick ut och kallade sig Heart of hockey (vad det nu skulle betyda?) men det har sågats precis lika hårt av oss modoiter som av er och övrig Sverige, det var så tramsigt så vi skämdes själva.

Sen kan jag inte påminna mig om att vi var en hårsmån från Div1, antar att du menar direkt när vi halkade ner i AS och precis klarar oss över nedre kvalstrecket i allsvenskan, om du kallar det för att vara en hårsmån från Div1 så vet jag inte om du hade otur när du tänkte eller om det är något annat, hade vi kvalat nedåt och förlorat ett par matcher i det kvalet så hade jag kunnat köpa ordet ”hårsmån”
Låst ämne