1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480377 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2032270

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
JoseGonzales:

Fast du verkar inte förstå poängen. I denna del på säsongen är det mer regel än undantag att spelare har känningar. Det är i värsta/bästa fall 21 matcher kvar för lagen. Att då rulla på 6 backar och säga att dessa ska klara 28-30 minuter visar på ganska stor okunnighet.

Löven har ju haft cooper och Deilert borta och finns säkert andra med känningar i truppen. Modo har tobby och Öhman som inte är 100%, sedan skador på enström och Norlinder.

Om du inte inser att detta är en nackdel inför stundande slutspel för både löven och modo ifrågasätter jag ditt kunnande. Klart det sliter på truppen och kan vara en nackdel när man går in i en tuff serie mot ett shl lag över 7 matcher.

Vill gärna att du motiverar påståendet att spelare ska klara belastningen 28-30 minuter per match över 21 matcher denna tid på säsongen, och detta ska inte göra laget sämre.

Uppladdningen man vill ha i slutet av serie är att sprida istid, kunna vila spelare för att återhämta sig. Undvika nya skador. För att när man går in i ett slutspel kunna ge sina viktigaste spelare mycket istid i vissa matcher. Då menar jag upp mot 25 minuter, att som dig tro att backarna klarar 28-30 minuter när man matchar tätt utan att detta kommer avspeglas på laget och prestation är utopi. Någon enstaka defensiv back kan klara det, men de som bygger sitt spel på rörlighet och snabbhet kommer bli lidande, i vår trupp tror jag det är Belov som har störst förutsättningar att klara mycket istid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Rytter: Du får gärna förklara och visa i mitt inlägg vart jag skriver att man ska klara detta i 21 matcher för du bevisar tydligt din totala brist på läsförmåga i ditt svar. Du har uppenbart helt missat att Deilert är tillbaka och löven nu har alla backar tillgängliga när Larsen är tillbaka från landslagsuppehåll.

Jag har aldrig påstått att man ska spela 6 backar sista 21 matcherna så du kommer med felaktiga påståenden som gör ditt svar helt orelevant i diskussionen. Om du har sådan total brist på kunskap om hockey att du inte tror att backar klarar av att spela några omgångar i 28 minuter så är det ditt problem. MODOs backar kanske är dåligt tränade men lövens backar har inte visat något tecken på att inte klara det i några omgångar.
Kommentera