1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480360 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2032271

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Rytter: Du får gärna förklara och visa i mitt inlägg vart jag skriver att man ska klara detta i 21 matcher för du bevisar tydligt din totala brist på läsförmåga i ditt svar. Du har uppenbart helt missat att Deilert är tillbaka och löven nu har alla backar tillgängliga när Larsen är tillbaka från landslagsuppehåll.

Jag har aldrig påstått att man ska spela 6 backar sista 21 matcherna så du kommer med felaktiga påståenden som gör ditt svar helt orelevant i diskussionen. Om du har sådan total brist på kunskap om hockey att du inte tror att backar klarar av att spela några omgångar i 28 minuter så är det ditt problem. MODOs backar kanske är dåligt tränade men lövens backar har inte visat något tecken på att inte klara det i några omgångar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
JoseGonzales: De klarar säkert 28 minuter i vissa matcher. I kvalet spelar man varannan dag och i en helt annan insitet så risken för skador ökar rejält. För vore korkat att utsätta backarna för allt för mycket speltid nu och därmed öka skaderisken.

Det är helt klart välkommet att ha sju friska backar. Vi vet faktiskt inte om det är någon av de sex som spelar med lite känningar för att de känner att de måste.
Kommentera