1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474669 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2032478

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Heyerdal:

Tycker en annan grej är att han inte är lika effektiv i att vända bort motståndarforwards. Tidigare utnyttjade han sin rörlighet och snabbhet att vända bort och komma förbi dem och kunde starta snabba anfall.

Nu är han lite ur form och fastnar ofta, och är det något han inte ska göra så är det att söka lägen där han spelar fysiskt vid sarg, får motståndarna fast honom är det stor risk att han tappar pucken.

Här vill man se han ta nästa steg och spela enkelt när spelet inte stämmer för honom, skulle han jobba på dessa detaljer och anpassa sig mer och blanda det enkla med det svåra beroende på läge så skulle han bli en mycket bättre back.

Tycker Han stått ut i de matcher där han faktiskt bara vågar lyfta ut om vi är under tryck, han blir så mycket effektivare i försvarsarbetet då, han är ju snabb och ofta först till puck, men när han ska vänta in motståndarna för att vända bort dessa blir det farligt om han inte lyckas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Rytter: Var ju lite full igår framför TVn, men var det nån spelare som hette Tvivelaktig? Konstigt att den snubben ändå hade pucken hela tiden. Bra som sagt att vi gick på halvfart och vilade backarna i denna vinst. Tommy och Norris satt hemma och laddade upp depåerna med chips och dipp. Kommer vara motiverade som tusan. Oroande med Norris ändå. Hans enkla pucktransporter ur egen zon har varit saknat på sistone, det såg man igår när det ska kladdas.
Kommentera

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Rytter: Vad säger man om Kangas så här långt?
Tycker han ser reptilsnabb ut men verkar vara lätt i kampsituationer, ser ut behöva mycket fria isytor för att komma i rätt lägen och skapa.
Kommentera