1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478692 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2032519

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Harry Luras: Kändes som han sög åt sig fler puckar ju längre matchen gick.

KHKs reduceringspuck är dock ett flytmål. Ett missat skott som blev till en perfekt passning (noterade det på reprisbilderna). Så jag förstår om Barto blev lite ställd där, svårt att läsa av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskrona - Modo 2020-02-08
Trilske:

Kolla reprisen. Trots att han blev ställd av det missade skottet är han nära att få ut benet och reflexrädda avalutet.

Han kommer bara bli bättre med matchtempo och när han kommer in i spelet i ligan.

Att timråiter är här och försöker hitta fel är lite lustigt när han låg på ca 97% i matchen igår. Men antar att det är för att dom vill att han ska misslyckas.

Själv känner ja mig trygg med honom, går det dåligt i slutspelet känns det som att det kommer vara pga andra delar i laget och inte målvakten iaf.

Ser hellre en aggresiv målvakt som agerar och utmanar skytt än en passiv hanses som står inne på mållinjen och försöker täcka av. Psykologin spelar säker roll också, måste vara jobbigare som skytt när målvakten kommer ut och är aggresiv och tar bort mycket nät, bra mycket bekvämare att då kunna glida in och sikta in sig i lugn och ro och placera skottet.

Gör backarna bara det dom ska genom att rensa returer, hålla bort framför mål och ta bort passningar så kommer detta bli bra.

När det var trafik framför mål och skott utifrån spelade han mycket mer avvaktande och på position, kändes tryggt och bättre blir det med mer matcher i kroppen. Sedan förmågan att hålla fast puckarna tycker jag är vassare än våra andra två målvakter.
Kommentera