1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480240 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2035417

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
Gavelo: Det är väldigt vanligt att klubbarna hittar en lösning sinsemellan när det gäller lån. Det finns ingenting som är skrivet i sten när det gäller just lån.

Jag tror att Modo och Växjö betalar varsin del av hans lön, det vore helt vansinne av Växjö att betala hela Nässéns lön när han just nu spelar matcher i Modo (och lär så göra ett bra tag).

Med det sagt så blir det ju givetvis en väldigt billig lösning för Modo ändå, jämfört med att kontraktera någon. Ni kommer få bra bang for the buck med Nässén.

Glader känns skärpt. Som jag skrivit tidigare, där har ni prickat rätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Ja det är klart att saker framförhandlas och därför ser alla kontrakt olika ut, men jag tror inte alls Modo betalar någon lön, Nässén är här för att Växjö vill att han ska få speltid, det är utlåning eller försäljning som gäller och vill Växjö behålla sin spelare men inte kan ge han speltid så har dom inget annat val än att låna ut honom eftersom dom inte har någon egen juniorverksamhet och även om dom haft det så är han för bra för J20, och eftersom han kan kallas tillbaka när Växjö vill så skulle jag bli mäkta förvånad om Modo betalar lön, det är helt enkelt bara dålig företagsekonomi eftersom Modo äger marknaden i detta läge så att säga.
Kommentera