1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479901 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2035507

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
Gavelo: Ni har ju haft tunn backsida ett bra tag, inte sant? Sedan att det börjar märkas på befintliga spelare som är kvar först nu är väl vad det är. Jag tror Glader helst hade förstärkt ännu tidigare. Men varken du eller jag är Glader, så det blir svårt att veta vem av oss som har rätt där.

När spelare är skadade går försäkringskassan in och betalar del av lönen. Så det har visst frigjorts pengar iochmed era skador. Pengar som man nu lägger på Nässén.

Sedan förstår jag inte exemplet med Pantern? De totalkonkade ju.. Rätt uppenbart att de spenderade mer pengar än vad de egentligen hade råd med.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Modo - Västerås 2020-02-14
goleafs: Nja, det var först för någon vecka sedan vi lånade in JP få en Kalix. Vi har haft en tunn backsida, men kompenserat med Wallinder och Styf. Jag tror att det var ett aktivt val att inte ta in någon förrän nu inför avslutningen och då fönstret stänger just för att låta juniorerna känna på det. (Förstår att konceptet att utveckla juniorer är någonting man som lövensupporter kan tycka är ett okänt begrepp).
Kommentera