1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480942 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2036964

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Heyerdal: Löven har ju + på oss hemma även om det är övertidsvinster. Men Timrå är i en riktigt bra form just nu. Dahlen borta ikväll i en svår bortamatch och dom lyckas vinna och norpa åt sig 2 poäng. Nä det här kommer vara öppet race vi har allt i egna händer och det är det som man är lite orolig över för oftast då vi klappar ihop.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Dundee: Absolut blir det ett öppet race! Men det här med att vi klappar i hop som "oftast" stämmer verkligen det? Jag har sett timjåååiter skriva samma sak men dom verkar glömma bort att även deras lag sviker rätt ofta i viktiga lägen. Berätta gärna för en som hellre kommer ihåg morgondagen än gårdagen hur det ligger till!? :)
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Dundee Jobbiga bortamatcher kvar. När vann vi mot Vita Hästen borta senast? AIK är jumbo då kanske vi får Väsbysyndromet. Och avslutningen mot Karlskoga blir inte lätt. Känns rätt skönt med fyra poäng ned. Dom lär behövas..

Jag tror vi fixar det...Ändå..
Kommentera

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Dundee:

Du gillar verkligen att vinkla fram det negativa, vet inte om det är medvetet men lite märkligt är det.

Vadå löven har + på oss hemma, skriv som det är istället vi har 8-4 mot dom på poäng, vi har ännu inte förlorat under ordinarie tid.

Jag är övertygad om att dom hellre möter TIK som dom har tre raka mot.
Kommentera