1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480917 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2036972

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Dundee:

Du gillar verkligen att vinkla fram det negativa, vet inte om det är medvetet men lite märkligt är det.

Vadå löven har + på oss hemma, skriv som det är istället vi har 8-4 mot dom på poäng, vi har ännu inte förlorat under ordinarie tid.

Jag är övertygad om att dom hellre möter TIK som dom har tre raka mot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Almtuna - Modo 2020-02-19
Rytter: Jag vet väl hur det ser ut Rytter säger bara att vi ej vunnit i Umeå?, Timrå har inte heller vunnit i Umeå. Vi har vunnit våra hemma Timrå har ej gjort det. Jag tror det ej spelar någon roll för löven vad dom väljer. Ska man vinna så måste man kunna slå alla. Vi har gjort jättebra matcher mot löven absolut men det är historia när det väl gäller samma sak är Timrås förluster mot Löven.

Timrå känns just nu lite hetare en vad vi gör. Men vi får ju se vart det slutar. Och nej jag kanske låter negativ i mycket men jag är verkligen inte negativ som jag sagt tidigare har grabbarna redan nu överbevisat mitt tips inför säsongen så hur det en slutar så är jag väldigt nöjd med vad vi gjort denna säsong :). Du gillar att vrida och vända och gillar ej när folk säger något som du ej instämmer i men inte hänger jag läpp för det. ta dig en whiskey och skåla för vinsten istället :) SKÅL.
Kommentera