1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478908 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043873

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
karlasklubba: har alltid varit så på detta forum. Vissa klagar mest bara och ser bara det negativa. Sen när det går bra kommer inga kommentarer från dom
Stort grattis JJ, nu börjar det på allvar
Bor i Umeå och drar på mig Modotröjan på jobbet på måndag😀
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Ben Perrault:
Testa att gå tillbaka till finaltrådarna😂😂
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Ben Perrault: Håller med dig jag har varit med 4 månader men spelat och hejat på Modo hela mitt liv och sett massor av matcher i Kempis och några i nya hallen men jag har sett Modo spelat i Västerås och Uppsala och Stockholm och i Leksand mm,,,,,,Och nu ska vi gå upp och först slå ut Löven sen tar vi Oskarshamn eller Leksand även om det blir tufft så ska jag dit och heja på mitt Modo ,,,Heja Modo idag har vi JJ som slog rekordet och nu ska vi vidare och vi ger oss aldrig
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Ben Perrault:

Ja modo är en speciell klubb, laget består till och från av hängskallar och vissa supportar vill inte vara sämre och har samma sköra psyke.

Själv ska jag njuta av finalen, första gången på länge vi har något att vinna och inget (en shl plats) att förlora. Det kommer vara en grym serie mot löven, misslyckas vi får vi en chans till.

Det positiva är att vi blir bättre och bättre för varje säsong med björn. Finalen fyller på en redan stor kassa. Går vi inte upp i år är det mer bara en fråga om när om vi fortsätter att utveckla klubben. Just nu gör man det mesta rätt, ekonomin är i ordning, man får publiken att komma tillbaka, man ger insyn och kommunicerar klart och tydligt, och man har kontinuitet på ledande positioner och i truppen.

Stort tack till björn och widebro (och alla andra i ledningen) som gjort att man fått tillbaka hockey intresset igen efter typ 10 jobbiga år.
Kommentera