1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

474604 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043882

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Ben Perrault:

Ja modo är en speciell klubb, laget består till och från av hängskallar och vissa supportar vill inte vara sämre och har samma sköra psyke.

Själv ska jag njuta av finalen, första gången på länge vi har något att vinna och inget (en shl plats) att förlora. Det kommer vara en grym serie mot löven, misslyckas vi får vi en chans till.

Det positiva är att vi blir bättre och bättre för varje säsong med björn. Finalen fyller på en redan stor kassa. Går vi inte upp i år är det mer bara en fråga om när om vi fortsätter att utveckla klubben. Just nu gör man det mesta rätt, ekonomin är i ordning, man får publiken att komma tillbaka, man ger insyn och kommunicerar klart och tydligt, och man har kontinuitet på ledande positioner och i truppen.

Stort tack till björn och widebro (och alla andra i ledningen) som gjort att man fått tillbaka hockey intresset igen efter typ 10 jobbiga år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Rytter: Mitt hockey intresse för Modo har funnits över 35 år jag har levt ätit o skitit Modo, Häng skallar eller vad det är du kallar dom som ser att det fattas väldigt mycket i denna match från Modo! Att någon vidare match när det gäller gör man inte.... Kan ju inte bara vara Hanses som ska svara upp,,, + 1 linan.
Kommentera