1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479916 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043955

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gavelo: Håller med väldigt mycket. Vi har talangen och potentialen att ha ett grymt försvarsspel. Vi hyllade ju alla backar innan säsongen. Tyvärr har inte Björn lyckats få in det defensiva och tajta i försvaret. Känns som allt handlar om att starta snabba anfall ifrån backplats. Man har glömt att få in ett spel där man tajtar ihop och spelar på att försvara en ledning. Nu ser försvaret likadant ut om vi leder med fyra eller har oavgjort. Vi har lyft oss mot Löven förut. Och jag hoppas vi kan göra det igen. För materialet har vi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gusse: Vaknade i morse och hade en märklig dröm om att Modo spelar i SHL nästa säsong kan det bli så ja vem vet vi ska kriga om det och slår vi ut Löven som gjort en väldigt bra säsong så tar vi Oskarshamn av bara farten eller Leksand,,,,,Grattis JJ och Modo vi fixade det tillslut även om det såg mörkt ut ett tag då vi knappt hade några backar ,,,Nu hoppas vi att Barto kommer tillbaka även om Hanse steppade upp dom sista matcherna och spelade bra så är det Barto som kan vara jokern i finalen ,,,,,,Heja Modo
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gusse: sedan tror jag att Modo-iterna inte brydde sig lika mycket över poängrekordet då det egentligen år Karla och framförallt Tambellini som gjort det möjligt. JJ har gjort det fantastiskt, men han är ändå bara tredje bäst i kedjan, typ.

Och Tambos poängsnitt pratar för sig självt.
Kommentera