1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478915 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2043949

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Rytter: Vad jag tycker är ju min åsikt, alltså är den lika rätt som din och därför är min åsikt lika allvarlig och korrekt som alla andras och bör tas seriöst eftersom den är seriös.

Övrigt så har vi ett av ligans sämsta försvar helt klart, det ser nog dom flesta, att vi släppt in lite mål betyder inte per automatik att försvaret är bra, för med det resonemanget så är vårat försvar ruskigt stabilt eftersom vi släpper in så lite mål?!

Förvaret är modos stora akilleshäl och det är våran överlägset svagaste lagdel, tyckte under första 3:e delen att försvaret såg riktigt bra ut men i takt med att andra lag började trampa igång i serien så har vi fått mer och mer problem att hänga med, spelidén är sönderläst och lag som Kristianstad checkar sönder oss likt leksand gjorde året vi åkte ur Shl
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gavelo:

Ja klart du har rätt till din åsikt. Men det är ändå omöjligt att ta det seriöst när du säger att vi har ligans sämsta försvar och att du inte sett nått sämre på länge. Samtidigt har vi släppt in tredje minst mål i ligan och i början var vi de som gjorde mest och släpet in minst i 5 mot 5.

Min åsikt är att jorden är platt, den åsikten har jag rätt till. Men går det att ta den seriöst?

All är nog överrens om att det finns potential till förbättring, och de konstruktiva här t.ex jfk kommer med synpunkter på hur det kan förbättras, bättre avvägningar mindre aggressiva osv. Men har inte hört honom påstå att vi har ligans sämsta försvar.

Men när du kastar ur dig påståenden som ligans sämsta försvar osv utan att diskutera hur det kan förbättras får du köpa att vissa (läs jag) omöjligt kan ta dig seriöst.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gavelo: Håller med väldigt mycket. Vi har talangen och potentialen att ha ett grymt försvarsspel. Vi hyllade ju alla backar innan säsongen. Tyvärr har inte Björn lyckats få in det defensiva och tajta i försvaret. Känns som allt handlar om att starta snabba anfall ifrån backplats. Man har glömt att få in ett spel där man tajtar ihop och spelar på att försvara en ledning. Nu ser försvaret likadant ut om vi leder med fyra eller har oavgjort. Vi har lyft oss mot Löven förut. Och jag hoppas vi kan göra det igen. För materialet har vi.
Kommentera

Sv: Karlskoga - Modo 2020-03-06
Gavelo: Man kan inte både ha ligans bästa försvar och anfall😉
Kommentera