1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480299 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046778

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Bad_Brett:

Ja, mitt intresse dog rätt mycket efter sortin mot Leksand. Har följt Modo sedan barnsben och hade aldrig kunnat tro att det skulle sjunka så som det gjorde. Brukade skratta åt "medgångssupportrar", men faktum var att hur mycket jag än försökte så gick det inte att vara lika engagerad som jag en gång varit. Flera jag känner kände samma sak. Jag gick givetvis på matcher och fortsatte att stötta klubben, men det var inte alls med samma engagemang som tidigare. Den här säsongen har varit den roligaste sedan 2007 och jag har verkligen fått tillbaka intresset. Såg verkligen fram emot den här matchen, alla jag känner skulle dit, till och med min pappa som haft en brusten blick i många år och som inte varit på en match sedan jag vet inte när. Det var samma känsla i luften som 2007. Och sedan blir det spel inför tomma läktare.

Hoppas de kan ladda om inför lördag och inser det stora i att vi trots allt bara är sex vinster ifrån SHL. Oavsett publik eller inte. Hoppas säsongen inte blir inställd. Åker upp till Umeå på lördag i Modo-tröja ändå och ser matchen med några kompisar som bor där, har trots allt fått några av mina bästa vänner genom Modo. Man får göra det bästa av situationen och försöka skapa lite finalstämning ändå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Vad gissar vi?

Kommer slutspelet spelas klart? Vilka tror att vi bryter innan vi korat en vinnare av kvalet eller guldet?

Jag har svårt att se detta slutföras, ligor i andra länder ställer in på löpande band. Spelarna vill inte lira utan publik. Spridningen är okontrollerad. Min gissning är att första smittade spelaren i något idrottslag upptäcks snart, sedan kommer beslutet att ställa in alla ligor och slutspel.


Vår fantastiska säsong fick ett tråkigt slut. Känns som man får ge upp denna säsong nu och sikta mot nästa i allsvenskan.
Låst ämne