1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481090 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2046857

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Snipan: Hur det än blir så kommer det allsvenska lagen att vara dom stora förlorarna!
Att spela om ett guld är inte speciellt viktigt mer än ära och publikintäkter men att spela om upp och nedflyttning kan avgöra en förenings fortsatta existens.
Bryter man serien och låter serierna vara oförändrade så har vi nog tagit den största förlusten i svensk hockey tsm med löven och möjligtvis Timrå, dessa 3 lag kommer tappa massvis med unga egna talanger, våra stjärnspelare och våra scoutfynd till just Shl som därmed blir starkare och vi blir svagare + all den ekonomiska satsningen allsvenska klubbar gjort med väldigt smala budgetar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Gavelo: Lägger man ner denna säsong så vore det absolut relevant att man stoppar alla övergångar mellan föreningar. Om det är möjligt...
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Gavelo: Helt enig. De allsvenska föreningarna i toppen av tabellen är de stora förlorarna, SHL-lagen i botten är de stora vinnarna.

Även om hockey är sekundärt i det här läget så tror jag det kommer vara viktigt att "vi" håller ihop som intressegrupp när detta ska beslutas. Då menar jag allsvenska klubbar och folk runtikring dessa.
Låst ämne