1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

482864 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2046864

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Gavelo: Lägger man ner denna säsong så vore det absolut relevant att man stoppar alla övergångar mellan föreningar. Om det är möjligt...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Vad tror du spelarna tycker om det? Spelare som har ambitioner att spela högre upp i systemet men som blir tvingade att ta ett år till i HockeyAllsvenskan? Nja, känns inte speciellt realistiskt.

Verkar f.ö. bli inställt redan ikväll.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Det känns ju bara så sjukt ovärdigt att bevittna detta. Avgörande ögonblick pågår men det är ju bara en tidsfråga innan allt kommer att ställas in. Varför ens bemöda sig med att spela klart HA-finalen? Varför ska man investera känslor för det här eländet med folktomma läktare? Spel med tomma läktare är en annan sport och inte värdigt ett slutspel.

Nu fick vi spela vår första hemmamatch inför tomma läktare så skadan är så att säga redan skedd. Det blir svårt att lappa ihop detta.

Det är bara en tidsfråga innan allt ställs in. SHL tror att man har köpt sig tid, men den enda chansen man hade var nog att försöka spela klart det så fort som möjligt, Sverige har inte vidtagit tillräckligt kraftiga åtgärder för att begränsa spridningen. Dessa restriktioner kom alldeles för sent och kommer varken göra från eller till nu när det letat sig in i Sverige, fler kommer att bli smittade.

Övriga Europa har ställt in säsongerna, vad talar för att Sverige inte kommer att behöva göra detsamma?
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Eller en mycket högre övergångssumma från shl när dom tar allsvenska spelare. Tror den ligger på 400k nu och att man öker den till runt miljonen och tar bort taket.
Låst ämne