1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478054 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047575

Sv: Apropå ingenting...
Sven.Savage: Just därför är det kanske viktigt att poängtera att munskydd skyddar. Men kanske inte den som bär det, utan alla andra. Viktigt att inte ta av sig munskyddet så att man kan få en sån där extra skön nys rakt ut i luften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
NuMo: Jo, munskydd är ju en väldiskuterad sak. Från officiellt håll har man haft inställningen att det skyddet inte är säkert utan "andningsskydd" ska användas. Och under våren har man haft inställningen att vid t ex provtagning ska provtagare ha full skyddsmundering. Nu riskerar ju materialet ta slut så man har faktiskt fått ändra sig nu och vid provtagning köra WHO-rekommendationer dvs visir eller t ex glasögon + munskydd.

Men att gå och bära samma munskydd hela dagen blir nog inte så bra skydd. Annat för, som du indikerar, att den som själv är sjuk och hostar eller nyser nog inte smittar lika bra om det sker mot ett munskydd.

Och därmed får det räcka. Nu har jag besvarat en del frågor och funderingar, men nu ska jag ut och gräva jord. Också en spännande sysselsättning:-)
Kommentera