1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481128 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047605

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Hakning-Henrik: Det här med fortsättningsserien ser jag nästan som om att fler lag får en chans att spela mer under säsongen utan att förtjäna att gå upp, varför har de då inte hamnat högre upp i serien när de hade 52 matcher att visa det på? Tycker det är helt fel om lag åtta ska få chansen att gå upp i SHL.
Om du frågar mig om vad jag tror ska hända så blir det nog så att vi börjar om nästa säsong i HA.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Eller: läste nyss i AB, Wennerholm tycker att hockeyn ska följa det förslag som antagligen sker i Premier Liege där flyttas de två bästa i ligan under upp och ingen ned, en utökning med två lag alltså vilket korrigeras efter nästkommande säsong, Liverpool får guldet, nyss tog Shl beslutet att ställa in slutspelet så förmodligen sker det samma i allsvenskan
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Eller: Diskussionen är bara en kakafoni av självuppfyllande profetior. Lyssna på er själva och försök kliva ur bubblan. Eller lyssna på Rytter.
Varken löven eller Modo har spelat sig upp, lika lite som Timrå. Timråiterna menas såklart att om Modo och löven kan 'förtjäna' sig upp, så kan lika gärna Timrå.
Utifrån rådande förutsättningar så kan 8 lag gå upp, utifrån ert resonemang.
Jag fattar inte att många av er är så trångsynta..?
Eller...borde jag det..
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Eller: Då blir det tufft att få ihop ett lag, vi kommer tappa 6-7 spelare till just shl.
Mest troligt kommer modo få påbörja en ny 3 årsplan med utveckling av egna spelare samt försöka hitta nyförvärv som kan vara med på denna långa resa som stundar.
Känns surt men så är det.
Låst ämne