1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479803 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047610

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Eller: Diskussionen är bara en kakafoni av självuppfyllande profetior. Lyssna på er själva och försök kliva ur bubblan. Eller lyssna på Rytter.
Varken löven eller Modo har spelat sig upp, lika lite som Timrå. Timråiterna menas såklart att om Modo och löven kan 'förtjäna' sig upp, så kan lika gärna Timrå.
Utifrån rådande förutsättningar så kan 8 lag gå upp, utifrån ert resonemang.
Jag fattar inte att många av er är så trångsynta..?
Eller...borde jag det..
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Det är ju så att Löven blev etta och Modo två och ni trea. Eftersom det inte blir något mer spel så är det ju det man måste utgå ifrån. Många ligor som avslutat säsongen utser vinnare efter nuvarande tabellställning utan slutspel och det ju helt logiskt. Och är det så att några lag förtjänar att gå upp så är det givet vis Modo och Löven. Precis lika självklart som att det är Löven som ska upp om det är något lag i SHL inte får elitlicens. Så om det nu är så att det finns någon regel om avbrutet kval ska lottas så är det ju givetvis mellan Leksand, Oskarshamn,Löven och Modo det ska lottas emellan.
Jag tycker och har alltid tyckt att serien ska har mer betydelse.
Nästa säsong betyder serien ännu mindre och det djävligt tråkigt tycker jag.
Nu är det ju så att SHL ägs av SHL-lagen och HA ägs av HA-lagen så jag är ganska säker på att Löven och Modo spelar i HA nästa säsong.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Nej, inget av lagen har spelat sig upp efter denna säsong men nu beror det ju på vad de bestämmande beslutar. Går bara efter det gamla systemet de körde efter i svenska hockeyns ursprung. Det var det mest rättvisa systemet. Hade Tik kommit etta eller tvåa så hade jag givetvis tyckt att de skulle få komma upp en serie om de styrande nu bestämmer sig för det. Läs vad jag skrivit. Tror det är du som är trångsynt.
Tycker att profilbilder talar om vem du är.
Tack för att du tog dig tid.
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Kan bara säga det, i alla fall jag, sade nyss.

"Om man nu bestämmer att Löven och vi "får" gå upp, så får vi väl helt enkelt acceptera det och göra det bästa av det när väl nästa säsong sätter igång."
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Du är rätt trångsynt måste jag säga, det är väl rätt självklart att inget lag skall flyttas upp utan att ”spela”om det och i detta fallet så kan man inte spela och då måste det avgöras på annat sätt, tex i lottning.
Tex så kan topp 3-8 Lotta fram ett lag, modo löven lottar mot varandra om att möta leksand i en avslutande lottning.
Förloraren modo -löven lottas mot vinnaren i kvalserien och vinnaren avslutas mot Oskarshamn.

Är väl så nära det mest rättvisa man kan komma.
Låst ämne