1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478939 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2047644

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
kulltorp: Det är ju så att Löven blev etta och Modo två och ni trea. Eftersom det inte blir något mer spel så är det ju det man måste utgå ifrån. Många ligor som avslutat säsongen utser vinnare efter nuvarande tabellställning utan slutspel och det ju helt logiskt. Och är det så att några lag förtjänar att gå upp så är det givet vis Modo och Löven. Precis lika självklart som att det är Löven som ska upp om det är något lag i SHL inte får elitlicens. Så om det nu är så att det finns någon regel om avbrutet kval ska lottas så är det ju givetvis mellan Leksand, Oskarshamn,Löven och Modo det ska lottas emellan.
Jag tycker och har alltid tyckt att serien ska har mer betydelse.
Nästa säsong betyder serien ännu mindre och det djävligt tråkigt tycker jag.
Nu är det ju så att SHL ägs av SHL-lagen och HA ägs av HA-lagen så jag är ganska säker på att Löven och Modo spelar i HA nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Från Hörnefors: Men det finns ingen direktuppflyttning för ettan och tvåan! Det är en efterhandskonstruktion från desperata Modo och lövenanhängare. På riktigt!
Ni kan ju inte skapa ett nytt upplägg som gynnar bara er..
Herrgud.. när ska ni förstå?
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Från Hörnefors:
Själv har jag lite tappat lusten och hamnar i det får bli som blir. Redan när lövenmatchem skulle spelas utan publik. Med Glader/Hellkvist känner jag mig trygg på lång sikt. Gonatt!
Låst ämne

Sv: Ha final Björklöven-Modo 2020-03-10
Från Hörnefors: I dessa tider ska man lyssna på dem som varit med länge, vi kör som Pelle Bäckmans förslag.
Låst ämne