1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481631 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2048461

Sv: Apropå ingenting...
Trött man blir på allt brasklappande och alla som inte tycker att man ska få diskutera något annat än pandemin för närvarande, ska're vara så svårt att hålla två tankar i huvudet samtidigt? Om man väntar med att få rätsida på detta så kommer folk gnälla på att debatten är fullständigt inaktuell längre fram. Det gäller att ta tjuren vid hornen här och nu. Inte om flera månader när allt runnit ut i sanden.

Och timråiterna verkar fullständigt livrädda för att vi ska lämna kvar dom i HA, man kunde nästan höra en lättnadens suck efter ishockeyförbundet beslut. Det var nog ett par jobbiga dagar i ovisshet efter deras försmädliga tredjeplats. Men det var snabbt på't igen efter sina krokodiltårar när det stod klart att topp-2 inte skulle "tvångsuppflyttas", fast beslutna om att de var MINST lika nära SHL som IFB och Modo.

Nej, det var ni inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Med tanke på hur seriesystemet ser ut så fanns det in en chans i världen att det skulle ske.

Om det istället fungerat så att topp2 var direkt kvalificerade för kvalet och att lag 3-12 tog semester, då vore det helt klart en helt annan sak, men fortfarande inte rätt. I ett sådant fall hade förbundet nog iallafall tagit en närmare titt på om en utökning till 16 lag vore rimligt eller ej.

Det hade tagit hårt, förmodligen hårdare än jag tror, det kan jag erkänna. Om ärkerivalen tar steget upp via den fetaste coronaräkmackan som uppstått så är det nog menat att det ska ta hårt på själen också.

Nya kamper till hösten!👍
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: bra skrivet!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske:
Jag tror det är bra för kropp och själ att göra annat än att bara lagra toapapper och fundera på hur man skall undvika att bli sjuk.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: Word.
Kommentera