1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480237 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2048466

Sv: Apropå ingenting...
Trilske: bra skrivet!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Hej allihopa. Vi är många som är besvikna - med all rätt. Svenska ishockeyförbundet behöver få förståelse för att deras agerande gör att svenska hockeyfans tappar förtroende för deras organisation vilket är direkt skadligt för sporten.

Jag vill därför uppmana alla att:

Kopiera texten nedan

Skicka till: [email protected]

Med ämnesraden: Ett viktigt meddelande till Anders Larsson

Hej Anders,

Först och främst vill jag förtydliga att jag såväl förstår som står bakom ert beslut att ställa in säsongen. Det är att ta ansvar. Men jag stöttar inte beslutet att alla lag ska spela i samma serie som de inledde säsongen i.

Jag som mejlar dig är en av alla de som bidrar till svensk ishockey. Jag är en av de som tar ur min egen plånbok för att se på matcherna. Jag är en av de som prioriterar flera timmar i veckan av min tid för att stötta mitt lag varje säsong. Jag är en av alla svenskar som investerar känslor i sporten och bidrar till inramningen av matcherna. Jag känner stor glädje när det går bra och sörjer med mitt lag i motgångar. Det gör mig till en av kotorna i hockeykulturens ryggrad.

Det gör ont att förlora, men det gör ännu ondare att Svenska ishockeyförbundet sätter kniven i den ryggrad jag är en del av. Ni har svikit oss. Jag är nu en av dem vars tid inte räknas för er. En av dem vars pengar inte var värda så mycket som jag trodde. Om mitt stöd räknades hade ni visat det.

Istället väljer ni att ställa in säsongen utan att någon av de som kämpat sig till toppen av sin serie får någonting för det. Säsongen, och fansens engagemang, var helt enkelt inte värt något för er. Inte ens värt ett undantag inför nästa säsong. Ert beslut säger att den här säsongen inte räknas – men det stämmer inte. För vi har investerat i 52 matcher och en avslutad grundserie med gällande resultat. Kvalspel eller ej.

Vad är ett sportsligt avslut? Utöka alla serier, temporärt. Utöka serierna säsongen 20/21 för att sedan låta antalet justeras tillbaka genom kvalspelet 2021.

Vänder ni oss ryggen nu har ni tappat mitt förtroende. Och jag tror många skulle skriva under på att ni agerar direkt mot ett av de mål ni påstår er arbeta mot: att främja ishockeyidrotten i landet.

Mvh
Kommentera