1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481422 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049514

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Man skylla på systemet om man vill. Vid ett annat serieupplägg så hade ni kanske fått en fribiljett. Men som alltid så måste alla följa upplägget, även dessa gånger.

Att räta ut frågetecken till utropstecken blir ju lite svårt när ingenting kunde spelas klart. Därav blir denna säsong i princip helt orankad. Det är vad jag försöker säga.

Kunde Löven gå upp till SHL?
Löven till SHL!

Kunde Timrå slå Modo/Löven?
Modo/Löven till shl-kval!

Mycket mycket som vi aldrig får veta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Nu tror jag inte att det kommer delas ut några fribiljetter men jag ställer mig ändå lite frågandes till det här påståendet om att serieupplägget ska vara så satt i sten att det aldrig kan justeras, speciellt i extraordinära tider. Licenskravet är väl exakt lika spikat som alla andra upplägg och det MÅSTE i princip ses över inför kommande säsong om inte halva Hockeyallsvenskan och förmodligen Malmö ska degraderas ett steg.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: har inget med serieupplägg att göra i detta fall då flera andra som exempelvis ssl och handbollen flyttade upp lag då detta är en extraordinär situation. Att inte ishockeyförbundet gör det är en gåta men visar bara på hur korrupta de är och det handlar bara om att de stackars shl-klubbarna då måste dela med sig av sina cmore-miljoner till två klubbar till. Detta förbund just nu utreds för matchfixning är bara en fingervisning vilka drägg som styr svensk hockey.... Jag förstår att Timrå vill säga att de minsann är bättre än modo men faktum kvarstår att löven och modo har fler poäng och blev etta och tvåa i serien.
Kommentera