1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479955 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049492

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle:
Inte till 100%!! Löven och MoDo i en allsvensk final. TIK i PO2 med andra lag för att göra upp med förloraren av HAs final! Alltså är TIK lägre rankad än Löven och MoDo!
Ganska klart och det tror jag de flesta inser även om jag kan förstå att det svider i ett TIK hjärta..

Tycker personligen att nu när Bandyn, Handbollen mfl spelade vidare så såg väll SHL sin chans att för detta år i vart fall stänga ligan.. Hade vart helt klart bättre att åtminstone göra klart finalen, vinnaren upp och den sist placerade laget i detta fall OIK ner till HA..

När dessutom SHL inför stopp på värvningar men "vissa" lag fortsätter ändå att värva spelare så är pajas stämpeln på SHL ett faktum!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Så man skulle alltså göra om systemet för upp- och nedflyttning och hitta på ett kvalförfarande bara för att Björklöven som för första gången sen stan brann råkar ha ett lag som kan mäta sig hade en chans att utmana om en SHL-plats?

Jo, jag hade säkert också varit skogstokig om mitt lag befunnit sig i samma position som ditt Löven. Men att hålla på och kräva nåt när man inte vunnit nåt, det håller inte. För vunnit nåt, det har ni faktiskt inte - ni vann HA och hade 1-1 i inbördes matcher i HA-finalen, men det innebär inte ett dugg, annat än att ni är bäst i HA säs. 2019/20.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Man skylla på systemet om man vill. Vid ett annat serieupplägg så hade ni kanske fått en fribiljett. Men som alltid så måste alla följa upplägget, även dessa gånger.

Att räta ut frågetecken till utropstecken blir ju lite svårt när ingenting kunde spelas klart. Därav blir denna säsong i princip helt orankad. Det är vad jag försöker säga.

Kunde Löven gå upp till SHL?
Löven till SHL!

Kunde Timrå slå Modo/Löven?
Modo/Löven till shl-kval!

Mycket mycket som vi aldrig får veta!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Småler när lövenanhängare är i Modoboken och läxar upp Tikarna
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: timråiterna håller ju inte med om det men när de pratar om slutspelsserien så vill de gärna trycka på att de hade flest poäng och låg etta men när det pratas seriesammanhang så är poängen inget värda för Modo och Löven. Mycket märkligt
Kommentera