1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480224 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049531

Sv: Apropå ingenting...
Jaca: Så man skulle alltså göra om systemet för upp- och nedflyttning och hitta på ett kvalförfarande bara för att Björklöven som för första gången sen stan brann råkar ha ett lag som kan mäta sig hade en chans att utmana om en SHL-plats?

Jo, jag hade säkert också varit skogstokig om mitt lag befunnit sig i samma position som ditt Löven. Men att hålla på och kräva nåt när man inte vunnit nåt, det håller inte. För vunnit nåt, det har ni faktiskt inte - ni vann HA och hade 1-1 i inbördes matcher i HA-finalen, men det innebär inte ett dugg, annat än att ni är bäst i HA säs. 2019/20.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Rip Kirby: Det är väl just det som folk påpekar att Björklöven var allsvenskans bästa lag och borde därför få spela SHL nu när säsongen vart så konstig som den blev. Det är betydligt mer logiskt än att inget lag får gå upp. Nu kommer ju det inte ske så jag har släppt frågan så livet kan gå vidare.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rip Kirby: Haha det är bra lustigt. Man fick snabbt höra att vår närhet till Modo (-4p) inte alls betydde något, eftersom vi kom 3a och de kom 2a, vilket betydde allt.

Samtidigt förespråkas det från samma håll att man borde bli kompenserad rejält, helst med direktuppflyttning. Just av den enkla anledningen att man gjort en kanonsäsong..Ja, herregud!

Jag hoppas verkligen samtliga blir kompenserad, utifrån dess prestation, osv. Men mer än så? Nä.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Rip Kirby: Hade det funnits ett regelverk att stödja sig emot så hade det varit bra. Ditt resonemang hade varit korrekt om det funnits ett regelverk som täcker den här situationen.
Det enda man tydligt kan se är att lottning är andemeningen när matcher inte kan spelas.

Kort sagt så är vilket än beslut som fattats utanför rwfelbmmverket. Därför är det oerhört märkligt tt förbundet fattar beslut utan att lyssna med några andra än SHL.
Kommentera