1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479872 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2049342

Sv: Apropå ingenting...
Hoppas ni ändå förstår att jag vill ju bara diskutera kring hur utfallet borde bli och kan bli, istället för att se det som att jag försöker snacka ner er, som ni verkar tro?

Angående regelverket så är det just lottning som ni skrev, men utöver det så finns det inget annat. Alltså ska detta beslut kvarstå, har jag inte rätt i det?

Slutligen, den ekonomiska ersättningen är givet till stor del för er och Löven, men inte 100% menar jag. Hur räknade ni t.ex att ni och Löven ska ha hälften av Lif/Oskars cash? När så vitt jag vet rankingen inför kvalet inte ens var klart. Är ni med hur jag tänker?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle:
Inte till 100%!! Löven och MoDo i en allsvensk final. TIK i PO2 med andra lag för att göra upp med förloraren av HAs final! Alltså är TIK lägre rankad än Löven och MoDo!
Ganska klart och det tror jag de flesta inser även om jag kan förstå att det svider i ett TIK hjärta..

Tycker personligen att nu när Bandyn, Handbollen mfl spelade vidare så såg väll SHL sin chans att för detta år i vart fall stänga ligan.. Hade vart helt klart bättre att åtminstone göra klart finalen, vinnaren upp och den sist placerade laget i detta fall OIK ner till HA..

När dessutom SHL inför stopp på värvningar men "vissa" lag fortsätter ändå att värva spelare så är pajas stämpeln på SHL ett faktum!!!
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle:
Ja det förstår vi❤️❤️❤️ samtidigt så har du och dina kombattanter gått igenom deaa frågeställningar fram och tillbaka i en veckas tid.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
DalleRalle: Nej, vi tror att du bara är ute för att provocera
Kommentera