1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480358 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050293

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Det är väl nog mer med att truppen blir svagare som Gusse menar efter alla tapp !!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Smurfen:
Om vi lyckats bygga ett bra lag inför denna säsong så skall nog klara det inför nästa. Inför de två senaste säsongerna har det låtit ungefär likadant, något i stil med vi har inte värvar nåt speciellt och spelarna förra säsongen höll inte ”måttet”.

Men vi har ändå tagit steg framåt. Nu kommer en ny utmaning att stanna i toppen, men ser det inte som en enstaka lyckträff att vi tagit oss dit utan snarare verkar vi ha skaffat oss en bra metodik både vad det gäller träning och rekrytering. Om Rosdahl stannar så innehåller laget minst 4 fw som borde ta kliv nästa säsong. Att hitta en spelare som kan gå in i 1/2 kedjan bör inte vara en hopplös uppgift.

Hoppas vi kan behålla någon av Norris/Hedberg
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Hur kul skulle ni tycka att det skulle vara att komma tillbaka till arbetet efter semestern och mer än halva arbetslaget är utbytt? Och du har ingen aning om hur dom presterar i arbetslaget och hur dom är som personer. Många av dina arbetskollegor är borta och kanske många av dom har gett den trygghet du hade på jobbet. Nu blir det plötsligt mycket enklare att byta jobb, speciellt om det är bättre betalt, och större och kändare företag. Jag tror alla spelartapp gör att Bartosak också lämnar. Då känns det som det kvittar om det är tolv eller tjugo nya arbetskollegor.

Jag kan ha fel.. Det händer ofta..Men jag tror hade vi bara tappat 4-5 killar så hade det varit mycket lättare att behålla honom i laget.
Låst ämne