1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

479926 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050294

Sv: Silly season - 2020
Smurfen: Hur kul skulle ni tycka att det skulle vara att komma tillbaka till arbetet efter semestern och mer än halva arbetslaget är utbytt? Och du har ingen aning om hur dom presterar i arbetslaget och hur dom är som personer. Många av dina arbetskollegor är borta och kanske många av dom har gett den trygghet du hade på jobbet. Nu blir det plötsligt mycket enklare att byta jobb, speciellt om det är bättre betalt, och större och kändare företag. Jag tror alla spelartapp gör att Bartosak också lämnar. Då känns det som det kvittar om det är tolv eller tjugo nya arbetskollegor.

Jag kan ha fel.. Det händer ofta..Men jag tror hade vi bara tappat 4-5 killar så hade det varit mycket lättare att behålla honom i laget.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gusse: Om jag byter jobb och hamnar på ett företag i annat land jag läst om ska vara populärt och välskött. Kommer dit och allt fungerar, ledningspersoner man kan lita på, de lyssnar och fixar allt och betalar väldigt bra. Då blir övriga arbetskollegor sekundärt, avundsjuka finns säkert, men man vet att de också valt organisationen av samma skäl som du.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gusse: Jag tror som så här att Bartosak är oerhört tacksam för vad MoDo gjort för han och kan tänka sig att komma tillbaka till MoDo en dag. Men att han gör det kommande säsong i allsvenskan är enbart ett önsketänkande från oss supportrar tyvärr.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gusse: Spelar man hockey på elitnivå är man nog van att kompisar flyttar och nya kommer in.
Trist men en del av verkligheten.
Låst ämne