1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

480191 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050533

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: Tegnell är såklart extremt kunnig, och är relevant att lyssna på. Jag gillar honom. Men, han måste sluta killgissa hela tiden. Allt han sagt hitills om vad som kommer ske, har varit fel, precis som Brad_Brett är inne på.

Tegnell behöver inte skämmas för att han inte vet vad som kommer hända, för det vet ingen. Han kan absolut förklara det aktuella läget på ett bra sätt, men han borde hålla tyst om vad som kommer ske i framtiden tills han har fått lite kött på benen så han faktiskt kan komma med något relevant och inte falska förhoppningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Jag kan tänka mig att Tegnell också skulle göra en 180gradig sväng om utvecklingen var ungefär som i UK, Spanien, Frankrike eller Italien, men för att göra så lite ekonomisk skada som möjligt och för att få en försiktig spridning för att åstadkomma flockimmunitet så har vi hittills hållit oss från de extrema åtgärderna.

Jag är inte helt övertygad om att en ekonomisk kollaps med massarbetslöshet, massvis av företag i konkurs och en efterföljande depression är bra för landet. Vi vet väl vad utanförskap, ingen framtidstro och rastlöshet kan göra i våra förorter...
Kort sagt är det balansering på slak lina där båda alternativen är urusla.

Vi har också (förutom i SDs Hörby) tjänstemannastyre och inte politikerstyre. Därmed är vi mer benägna att gå på vad de mest kompetenta vetenskapsmännen, istället för att man som i Danmark som politiker vill visa handlingskraft.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
goleafs: Du får hämta din kompis Lövenröv, han är väl den enda härinne som faktiskt vet vad han pratar om när det gäller Corona.
Kommentera