1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

478768 inlägg · 4078 ämnen

Inlägg #2050723

Sv: Silly season - 2020
Axle San: Har HA ens en förhandlar? Skämt och sido så måste Personerna som förhandlar åt HA vara så oerhört inkompetenta eller köpta av SHL. Jag är så grymt besviken på förhandlarna, dom är så jävla dåliga! Dom är så kass så jag skulle kunna dra på dom en smäll!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
Gäsp: word! Lukta lite has styrelse i shls knä. Mjölka ha och oss supportrar för shls skull. Många verkar sitta i shls knä. Alla beslut till shls fördel i svensk hockey. Ser ju väldigt bra ut...
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gäsp: Det är väl Svenska Hockeyförbundets sätt att sätta lag som inte smeker SHL medhårs på plats. Kontentan är. Ställ er i ledet och rätta er efter SHL, annars ska vi göra livet surt för er.

Hoppas för övrigt att alla säger upp CMore sport!
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Gäsp: Ja, det här kan jag ägna en stor del av min fritid till att grotta ner mig i. Fullsatta arenor mellan Löven-MoDo-Timrå som SHL bara kan önska sig att ha. Knökfulla Olearys... Hallå där, Hockeyallsvenskan!?! Uppenbarligen kan ju spelarna i vår liga inte vara så dåliga heller då gamarna står och dreglar redan innan säsongen är slut. Att sätta en 08:a att företräda svensk hockey slutar bara med korruption och bjudmiddagar.
Låst ämne