1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

481840 inlägg · 4079 ämnen

Inlägg #2051057

Sv: Silly season - 2020
erjo:känner ingen avsky men tycker det är ett rejält svek när man bryter ett precis påskrivet kontrakt.
sen kan vi diskutera pengapåsar och klausuler i oändlighet, men det hoppar vi.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly season - 2020
AddMan:

Känner inget speciellt mot varken Rosdahl och Olofsson. Om de anser att de är redo för shl och för bra för ha så är det deras val. Själv hade jag gärna sett bägge i laget då de passar in i bygget och varit med ett år, sedan tror jag de utvecklas bäst genom en säsong till i ha.

Men deras karriär och deras val.

Det enda jag känner agg mot är hela systemet, det där värvningsstoppet ger jag inte mycket för. Det är solklart att bägge troligen är överrens med en klubb, troligen Oskarshamn. Sedan ska vi betala lönen i april medan de kan förbereda inför flytt mm. Sedan kommer iko gå vidare och permitera spelarna för att tjäna in summan. Hoppas man sätter några regler kring permitering, det ska ju gälla redan anställda kan man tycka och inte för att kunna anställa nya till lägre lön.

Bra att iko får betala en summa för spelarna, gör väl dessa ca 20-30ksek dyrare per månad.

Men skulle inte förvåna mig om ligan tycker synd som shl klubbarna och tillfälligt tar bort denna ersättning, det vore dolken i hjärtat på allsvenskan.

Ja bara gilla läget, vi får se det som en utmaning, kunde löven bygga ett topplag på en säsong så kan vi också, glader får visa vad han går för nu. Hellkvist lyckades ju dessutom rätt bra i iko det år de omsatt ca 40 spelare.

Nu har vi chansen att bygga laget som vi vill, inga ursäkter att vi har spelare som inte passar in på kontrakt redan. Bygg från grunden och bygg rätt.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
AddMan: Herregud vad löjligt, det är inget svek, han skrev på ett kontrakt för en månad sedan med en klausul som gör att han kan bryta om det kommer klubbar högre upp och vill ha honom. En klausul som han nu utnyttjat, vad fan spelar det för roll ifall han skrev på det förra året eller igår? Han valde att binda upp sig med modo ifall han skulle spela en säsong till i allsvenskan. Va sur på modo som dels skriver in sånna klausuler och dels inte redogör i sin presentation av kontraktet att det endast gäller ifall Olofsson ska spela en säsong till i allsvenskan!
Vad ni tycker att han har för ansvar och vad han egentligen har för ansvar är helt ointressant.
Låst ämne

Sv: Silly season - 2020
Som en klubb i hockeyallsvenskan så är det bara att lägga ner. Vad finns det att sträva efter när shl tar allting. Hockeyallsvenskan är en farmarliga till shl. Måste vara meningslöst att vara sportchef i HA.
Låst ämne